preloder

Cibus Connect is a new appointment with the international development of Made in Italy Foods. A unique 2 day mix of exhibition, business and food &retail seminars to meet the demands of the international agrifood business community.
An exhibition path entirely dedicated to Slow Food Italy members. Thanks to the “presidias”, the range of products will be even more wide and diversified

Gourm.it will be there from April 12th to 13th: Hall 5 – Slow Food area 2B15 – booth B 064 Focus of Gourm.it Cibus’ show will be

Valserena Parmigiano di sola bruna
Pier Luigi Rosso excellent cheese from Piemonte
And more!

We can offer a very wide range of products, come and visit us.

Related Posts

news

60 anni di Fiorino

Tradizione, lavorazione artigianale e innovazione, qualità del prodotto e legame con il territorio, il caseificio “Il Fiorino” di Roccalbegna festeggia quest’anno i suoi primi sessant’anni di attività. Simone Sargentoni, proprietario del caseificio, insieme alla moglie Read more…

eccellenze

Nuovo arrivo: il Pastrami

Il pastrami è una popolare specialità gastronomica solo di bovino bio, ottimo per panini o ristorazione. Originariamente era utilizzato come metodo di conservazione della carne prima dell’introduzione della moderna refrigerazione. La conservazione si ottiene mettendo Read more…

Lo shop è in fase di aggiornamento: potrai ordinare da Settembre 2017 Rimuovi